تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
شکر، آب و زعفران را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود و شربت بجوشد. آنگاه گلاب را افزوده و شربت را از روی حرارت بردارید. سپس رشتة کدائف را با کره (50 گرم) تفت دهید و کنار بگذارید.
حالا آرد را در مخلوط روغن و کره (100 گرم) با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن طلائی رنگ شود. اکنون پودر هل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. اینک مواد را از روی حرارت بردارید و پس از 5 دقیقه، شربت را کمکم به آن افزوده و حلوا را خوب هم بزنید.
سپس اندکی از رشتة کدائف تفت داده را برای تزئین کنار بگذارید و باقیماندهاش را با حلوا مخلوط کنید. همینکه حلوا خنک شد، به آن فرم دهید و با کدائف و پسته بیارائید.