آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
شیر را در قابلمه مناسبی بریزید، عسل و خامه را بیفزائید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید.
آنگاه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا گرم شود ولی نجوشد!
آنگاه زرده تخممرغها، وانیلین و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس ۲ - ۳ قاشق سوپخوری از شیر را به این مایه بیفزائید و پیوسته و به سرعت هم بزنید تا زردهها نبرد.
حالا همه شیر را به زردهها بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل شود.
اکنون آن را صاف کنید و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود (حدود ۵ دقیقه).
اینک کرم را از روی حرارت بردارید و پودر پسته را افزوده و مخلوط کنید.
همینکه کرم اندکی خنک شد، آن را در دسرخوری بریزید و دستکم 6-7 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.