آشپزباشی - مریم امیری :
روشتهیه
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزد و آن را همراه با توت فرنگی روی حرارت ملایم، 5 دقیقه بجوشانید. آنگاه این مخلوط را در پارچ دستگاه مخلوطکن بریزید و پوره کنید سپس پوره را به همان ظرف قبلی برگردانید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود. حالا این مخلوط را در قالب به قطر 20 سانتیمتر بریزید و 3 ساعت در فریزر قرار دهید. اکنون موس انبه را آماده کنید و نیمی از آن را در قالب سلیکونی به گنجایش 1 لیتر بریزید و 3 ساعت در فریزر نگه دارید. حال پورة توتفرنگی را از فریزر درآورید و آن را در قالب، روی موس انبه بگذارید و بعد باقیماندة موس انبه را رویش بریزید. این بار دسر را 24 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و آمادة مصرف شود. اینک دسر را از قالب جدا کنید و با شکلات و میوه بیارائید.
روش تهیة موس انبه
انبه را ریز خرد کنید و با ماست خامهای مخلوط سازید. آنگاه پودر ژلاتین را روی آب انبه بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود. حالا محلول ژلاتین را به مخلوط انبه افزوده و مخلوط کنید. سپس خامة فرم گرفته را نیز کم کم به مخلوط انبه بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
خواص توتفرنگی
خواص توت فرنگی بیشتر برای سلامت و زیبایی پوست شناخته شده است این درحالی است که اکثر پزشکان متخصص مصرف توت فرنگی را برای پیشگیری و حتی کاهش بیماری های قلبی توصیه می کنند چراکه آنتی اکسیدان ها و پلی فنل ها در توت فرنگی باعث می شود که از سلامت قلب محافظت کند و می تواند از انواع مختلف سرطان جلوگیری کند و ویتامین C موجود در توت فرنگی حتی به سلامت پوست و مو نیز کمک خواهد کرد ؛ فیبر موجود در آن باعث کاهش وزن و بهبود هضم خواهد شد.