تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
تخممرغها را در كاسهی مناسبی بریزید، وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید. آنگاه ماست را اضافه كنید و به همزدن ادامه دهید.
حالا بیكینگپودر، پودر شكر و آرد را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس مایهی فراهم كرده را در ظرف نسوز چربكرده به قطر 22 سانتیمتر بریزید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 15-25 دقیقه، قرار دهید تا روی خاگینه بسته شود.
اكنون خاگینه را در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید همینكه خاگینه خنك شود. مواد میانی را رویش قرار دهید و یك طرف خاگینه را روی طرف دوم قرار دهید. اینك شربت داغ را روی خاگینه بریزید و میل كنید.
روش تهیهی مواد میانی
همهی مواد را با هم مخلوط كنید.
روش تهیهی شربت
شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید تا اندكی قوام بگیرد و بعد زعفران را به شربت بیفزائید.