آشپزباشی - مریم امیری
10 ظرف مناسب سوفله را بردارید و دیواره خارجی آنها را با فویل بپوشانید. به گونهای که دیواره بلند برای ظرف ایجاد شود. آنگاه داخل ظرف سوفله و فویل را اندکی چرب کنید.
حالا شیر را بجوشانید و زرده تخممرغها، شکر و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا زردهها کمرنگ و غلیظ شوند.
سپس این مخلوط را به آرامی به شیر داغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید. مراقب باشید که مایه نجوشد!
اکنون ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید تا شکلات حل شود.
اکنون پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود. سپس آن را درون مایه سوفله بریزید.
حالا خامه را نیز افزوده و مخلوط کنید. آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد آن را به آرامی به سوفله بیفزائید و با لیسک مخلوط کنید.
اینک سوفله را در ظرفهای مخصوص بریزید و دستکم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد. هنگام مصرف، فویل را به آرامی باز کنید و سوفله را با شکلات رنده کرده بیارائید.