آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
سفیده تخممرغها را از زردهها جدا کنید و در کاسه مناسبی بریزید. آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و شکر را کم کم به آن بیفزائید (هر بار یک قاشق چایخوری).
سپس زرده تخممرغها را یکی یکی افزوده و مخلوط کنید. حالا روغن مایع را بیفزائید و بعد مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را در دو نوبت به مایه رولت بیفزائید و بالیسک به آرامی هم بزنید.
(همزدن در این مرحله میباید به شکل دورانی و از یک جهت باشد تا حجم مایه از بین نرود!) اکنون مایه فراهم کرده رولت را در سینی بریزید و رویش را صاف کنید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر بپزید.
اینک رولت را از فر درآورید و رویش را با سینی دیگر بپوشانید تا نان رولت خشک نشود! همینکه نان رولت خنک شد، آن را روی کاغذ روغنی برگردانید و کاغذ زیر رولت را جدا کنید و نان رولت را رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید.
آنگاه بستنی و خامه را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را روی نان رولت بمالید و صاف کنید.
سپس توت فرنگیها را روی بستنی بچینید و رولت را رول کنید و دوباره در کاغذ بچینید.
حالا رولت بستنی را در فریزر بگذارید و هنگام مصرف به اندازه دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.