Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

رولت بستنی توت‌فرنگی

رولت بستنی توت‌فرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

تخم‌مرغ 4 عدد

شکر 80 گرم

وانیلین یک هشتم قاشق چایخوری

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

آرد 50 گرم

پودر کاکائو الک کرده 20 گرم

نمک  1 پینچ

بستنی وانیلی (نرم شده در دمای محیط) حدود 1 لیتر

خامه قنادی همزده  200 گرم

توت فرنگی به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

سفیده تخم‌مرغ‌ها را از زرده‌ها جدا کنید و در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و شکر را کم کم به آن بیفزائید (هر بار یک قاشق چایخوری).

سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی افزوده و مخلوط کنید. حالا روغن مایع را بیفزائید و بعد مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را در دو نوبت به مایه رولت بیفزائید و بالیسک به آرامی هم بزنید.

(همزدن در این مرحله می‌باید به شکل دورانی و از یک جهت باشد تا حجم مایه از بین نرود!) اکنون مایه فراهم کرده رولت را در سینی بریزید و رویش را صاف کنید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر بپزید.

اینک رولت را از فر درآورید و رویش را با سینی دیگر بپوشانید تا نان رولت خشک نشود! همینکه نان رولت خنک شد، آن را روی کاغذ روغنی برگردانید و کاغذ زیر رولت را جدا کنید و نان رولت را رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید.

آن‌گاه بستنی  و خامه را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را روی نان رولت بمالید و صاف کنید.

سپس توت فرنگی‌ها را روی بستنی بچینید و رولت را رول کنید و دوباره در کاغذ بچینید.

حالا رولت بستنی را در فریزر بگذارید و هنگام مصرف به اندازه دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیرولت بستنی توت فرنگیرولت بستنیطرز تهیه رولت بستنیطرز تهیه رولت بستنی توت فرنگی تعداد بازديد: 1301 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟