آشپزباشی
سیب و آبلیمو را در كاسهای بریزید.
شكر، آب و كره را نیز در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس آن را بجوشانید تا به رنگ كارامل درآید. در این میان، فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد، گرم كنید.
حالا سیبها را در ظرف نسوز چربكردهای بچینید؛ كارامل را رویش بریزید و با فویل چربكرده روی ظرف را بپوشانید.
بعد آن را به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا سیب بپزد. اینك صبر كنید تا خنك شود.
اكنون ماست، عسل، دارچین و زنجفیل را با هم مخلوط كنید و همراه با سیبهای كاراملی میل نمائید.