ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
زرده تخممرغها را همراه با شكر و وانيلين، با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ شود. در اين ميان، شير را بجوشانيد و آن را كمكم به زرده تخممرغها بيفزائيد. آنگاه آب نارنگی را در كاسه كوچکی بريزيد و ژلاتين را رويش بپاشيد.
حالا صبر كنيد تا ژلاتين خيس بخورد و به شكل اسفنج درآيد. سپس آن را به روش بنماری (حرارت بخار آبجوش) حل كنيد. اكنون محلول ژلاتين را درون مایه تخممرغی بريزيد و هم بزنيد.
همينكه اين مايه اندکی خنك شد، خامه صبحانه را به آن بيفزائيد. حالا مایه فراهم كرده را در قالبهای مخصوص دسر بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا كرم ببندد و آماده مصرف شود.
آنگاه كرم نارنگی را از قالب درآوريد و در صورت دلخواه رويش را با خامه فرم گرفته و ميوه بيارائيد.