آشپزباشی - آرزو گنجی
زرده تخممرغها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود آنگاه شیر را بجوشانید و آن را کم کم به زردههای تخممرغ بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید و آن را همراه با وانیلین، زعفران و خامه به مایه تخممرغی خنک شده، افزوده و هم بزنید .
حالا دسر فراهم کرده را در قالب به گنجایش 1 لیتر بریزید و به مدت یک شب در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود.
اکنون دسر را از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید. صبر کنید تا دسر از حالت یخزدگی خارج شود و بعد آن را سرو کنید.