Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

فالوده (یزد)

فالوده (یزد)

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

نشاسته‌ی گل 200 گرم

 

گلاب 1 قاشق سوپخوری

 

آب سرد یك لیتر (4 پیمانه)

 

تخم شربتی 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

شكر حدود 700 گرم (4 پیمانه)

 

آب نیم‌لیتر (2 پیمانه)

 

گلاب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی- آرزو گنجی

 

نشاسته را با گلاب و آب مخلوط سازید و صاف كنید. آن‌گاه آن را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

بعد نشاسته‌ی پخته را در سینی به اندازه‌ی 30×40 سانتیمتر، بریزید و سینی را خوب تكان دهید تا نشاسته در همه‌ جای سینی به طور یكسان پخش شود.

حالا سینی را به مدت تقریبی 4 ساعت در یخچال بگذارید. سپس به كمك چاقو، نشاسته را به شكل مكعب‌های كوچك ببرید.

تخم شربتی خیسانده را با یخ و شربت فراهم كرده، مخلوط كنید و فالوده را - نشاسته مكعبی بریده - به شربت خنك بیفزائید و میل كنید.

روش تهیه‌ی شربت

شكر، آب و گلاب را مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه آن را بجوشانید تا قدری غلیظ شود.

شربت را كمی در فریزر قرار دهید تا بلورهای ریز یخ در كناره‌های ظرف دیده شود.

نكات مهم

قابلمه‌ای كه در آن نشاسته را می‌پزید حتماً باید نچسب باشد. مدت زمان پخت روی حرارت ملایم حدود 25 دقیقه است و باید مرتب مایه را هم بزنید تا نشاسته كاملاً پخته شود بطوریكه خطوط قاشق روی نشاسته محو نشود و كاملاً از قابلمه جدا شود.

در این مرحله نشاسته‌ پخته و برش خورده را می‌توانید با پوشش در یخچال به مدت یك‌هفته نگه‌داری نمائید. قبل از ریختن نشاسته در شربت باید شربت را در فریزر قرار دهید تا بلورهای یخ در آن مشاهده شود.

در این مدت چندبار شربت را هم بزنید تا به صورت پودر یخ درآید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسردسر خنکدستور فالودهمواد لازم فالودهآموزش فالودهفالوده تعداد بازديد: 1658 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این فالوده چیست؟