تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
قالب ناودانی 6/5 × 04 سانتیمتر و به گنجایش 008 میلیلیتر را چرب كنید و با سلیفون بپوشانید.
آنگاه شیرعسلی، كورن سیروپ و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ولی نجوشد!
سپس شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و خلال پسته، قیسی و گلسهچری را بیفزائید و هم بزنید تا كاملاً مخلوط شوند.
اكنون مایهی فراهمكرده را در قالب بریزید و 5-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا شكلات سفت شود. سپس شكلات را از قالب در آورید و به عرض تقریبی 1 سانتیمتر ببرید.
یادآوری: اگر گلسهچری در دسترستان نبود از مربای آلبالوی بدون شربت استفاده كنید.