آشپزباشی
خامه را با 1 قاشق سوپخوری شكر مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و حجمش دو برابر شود. آنگاه باقیمانده شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كارامل شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی بخار آب جوش حل نمائید.
حالا آن را به شكر كارامل كرده اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا كارامل و ژلاتین با یكدیگر مخلوط شوند. اكنون قهوه فوری را به آن بیفزائید و صبر كنید تا خنك شود. سپس مخلوط كارامل، قهوه و ژلاتین را با خامه فرم گرفته مخلوط سازید و مایه را در قالب بریزید و یك ساعت در یخچال نگهدارید تا ببندد. اینك دسر را با خامه و پرك بادام تزئین كنید.