تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
نخود را دستكم 2 ساعت در آب بخیسانید. آنگاه آبش را دور بریزید و با 4 پیمانه از شیر بپزید.
چنانچه لازم بود، باقیماندهی شیر را نیز به نخود بیفزائید تا كاملاً بپزد و نرم شود.
سپس نخود را در دستگاه غذاساز پوره كنید و چنانچه پوره خشك بود، قدری شیر به آن بیفزائید.
حالا آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
اكنون هل و چوب دارچین را درون شربت بیندازید و شربت را قدری بجوشانید.
حالا دانههای هل و چوب دارچین را از شربت خارج كنید و پورهی نخود، زعفران، شیرخشك و كره را اضافه كنید.
آنگاه حلوا را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا اندكی سفت شود و از ظرف جدا گردد.
اینك حلوا را از روی حرارت بردارید و در سینی مناسبی پهن كنید تا خنك شود.
سپس حلوا را به اندازههای دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و با پودر پسته و بادام هندی بیارائید.
یادآوری: میتوانید حلوا را كمی ضخیمتر پهن كنید و مانند عكس با برشگر اشك برش بزنید.