آشپزباشی- سحر سامانی
نكات مهـــم
برای تهیه خامه فرم گرفته مطلوب میباید خامهای را در نظر بگیرید كه چربی آن از 35درصد كمتر نباشد. به این منظور 1 كیلوگرم خامه مناسب را با 250 گرم شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
پس از افزودن شكر، خامه را درون فریزر قرار دهید تا بلورهای یخ در اطراف ظرف تشكیل شود. خامه را باید به حدی بزنید كه جای خطوط مفتول همزن روی خامه محو نشود.
در این مدت چند بار دستگاه همزن را خاموش كنید تا یخهای موجود در خامه آب شود و شما یخزدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگیرید. توجه داشته باشید كه سرعت متوسط همزن برقی، مناسبترین سرعت برای تهیه خامه فرم گرفته است.
اگر خامه را بیش از حد بزنید تبدیل به كره شیرین خواهد شد.
هرگز خامه شیرین نشده را درون فریزر قرار ندهید زیرا به اصطلاح میبُرد و دیگر قابل مصرف نخواهد بود.
گفتنی است چنانچه بخواهید به جای خامه تازه از پودر خامه استفاده كنید، میباید 100 گرم پودر خامه را با 200 گرم شكر و 300 میلیلیتر شیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تركیب شوند.
سپس در یخچال بگذارید و پس از سرد شدن كامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
روش تهیه
پنیر ماسكارپونه و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه خامه را بیفزائید و حالا قهوه را در آبجوش حل كنید و بیسكویتها را در آن بغلتانید.
اكنون ته 6 فنجان به گنجایش 250 میلیلیتر را با بیسكویتها بپوشانید، رویشان قدری از كرم پنیر بریزید و صاف كنید و دوباره بیسكویت بچینید. اینكار را آنقدر تكرار كنید تا فنجانها از بیسكویت و كرم پر شوند.
اینك روی تیرامیسو پودر قهوه بپاشید و با توتفرنگی و نعنا بیارائید.
یادآوری 1: چنانچه پنیر ماسكارپونه در دسترستان نبود، میتوانید از پنیر خامهای استفاده كنید.
یادآوری 2: روش تهیه بیسكویت لیدیفینگر در مجله شماره 63 آشپزباشی در صفحه كلاس شیرینیپزی آموزش داده شده است. همچنین این بیسكویت را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه نمائید.