تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و 4 قالب نسوز و مخصوص سوفله را به قطر 10 سانتیمتر چرب نمائید و آرد بپاشید. شیر و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات آب شود ولی نجوشد!
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد، آرد ذرت و كره را به مخلوط شیر بیفزائید. حالا این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا مایه غلیظی حاصل شود.
سپس زردههای تخممرغ را به آن بیفزائید و به سرعت مخلوط كنید. سفیدههای تخممرغ را همراه با پودر شكر در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
اكنون سفیدههای تخممرغ را نیز به مایه فراهمكرده بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید. مراقب باشید كه حجم سفیدههای تخممرغ از بین نرود! اكنون مایه به دست آمده را در قالبهای سوفله بریزید و به مدت تقریبی 15- 20 دقیقه، در فر بپزید.
اینك سوفله را با پودر شكر بیارائید و میل كنید.