روشتهیه
ابتدا 1 قاشق سوپخوري پودر ژلاتين را با يك چهارم پيمانه آب ولرم مخلوط كرده تا حل شود. سپس 3 قاشق سوپخوري از شكر را اضافه كنيد، سپس يك چهارم پيمانه از آلبالو را كف قالب ريخته و 2 قاشق سوپخوري پودر ژلاتين حل شده را روي آن بريزيد و بگذاريد تا ببندد. پودر ژله را با آب ولرم مخلوط كنيد، ماست را هم با شكر هم زنيد. پودر ژله و آلبالوي هسته گرفته را با هم مخلوط كرده و روي ژلاتين بسته شده در قالب ريخته و در يخچال قرار داده تا ببندد. سپس قالب را يكي دو دقيقه در ظرف آب ولرم قرار دهيد، آنگاه دسر را در ظرف مورد نظر برگردانيد.