آشپزباشی - آرزو مقدم
پودینگ وانیلی را همراه با آب سرد در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کاملا غلیظ شود.
آنگاه شیرعسلی را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس روی ظرف را بپوشانید و پودینگ را به 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خامه فرم گرفته را به پودینگ بیفزائید.
اینک کف ظرفهای مناسب پذیرائی یک ردیف بیسکویت و یک ردیف موز بچینید و با قدری از مایه پودینگ روی موز را بپوشانید.
لایههای بیسکویت، موز و پودینگ را تکرار کنید تا ظرفهای دسر پر شوند.
سپس روی دسر را با بیسکویت دلخواهتان و موز حلقه کرده بیارائید و دسر را به مدت تقریبی 4-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.