تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
6 رینگ هفت و نیم سانتیمتری را روی سینی پوشانده از كاغذ روغنی بگذارید و جدارههای داخلی آنها را با كمربندی از زرورق یا كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه بادام، بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در هر رینگ 2 قاشق سوپخوری از این مخلوط بریزید و خوب بفشارید. سپس آن را در یخچال بگذارید و مواد میانی را فراهم كنید.
حالا توت فرنگیها را از ارتفاع برش دهید و به شكل زیبائی در دیوارهی رینگ بچینید. اكنون نیمی از حجم رینگ را با مایهی میانی بپوشانید و قدری توت فرنگی خرد كرده بریزید.
آنگاه باقیماندهی مایهی میانی را رویش بریزید و صاف كنید. اینك روی قالبها را با نایلون محافظ بپوشانید و دسر را 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد. حال موس را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و با شكلات بیارائید.
روش تهیهی مواد میانی: ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و ده دقیقه، كنار بگذارید. شیر را در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه ورقههای ژلاتین را از آب درآورید و در شیر گرم بیندازید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا مخلوط شیر و ژلاتین را صاف كنید و همراه با وانیلین به ماست توتفرنگی بیفزائید و بعد خامهی فرم گرفته را به آن اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید.
یادآوری 1: میتوانید به جای ماست توتفرنگی به همان میزان از ماست چكیدهی بینمك استفاده كنید و 125گرم پودر شكر و مقداری توتفرنگی خرد كرده به آن بیفزائید.
یادآوری 2: میتوانید به جای رینگ از قالب مونوپورشن نیز بهره بگیرید.