آشپزباشی – افسانه ظروفی :
روش تهیه
8 فنجان نشكن یا 8 شیشة دردار مناسب را به گنجایش تقریبی هر یك 160 میلیلیتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه خامه را در ظرف مناسبی بریزید و شكر را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس پودرژلاتین را رویش بپاشید و ظرف را روی حرارت قرار دهید. حالا پاناكتا را پیوسته هم بزنید تا شكر و ژلاتین در خامه حل شوند ولی مراقب باشید كه مایة پاناكتا نجوشد! اكنون مایة فراهم كرده را صاف كنید و پوست لیمو، آبلیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و هم بزنید. اینك پاناكتا را در فنجان یا شیشه بریزید و یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملا ببندد و آمادة مصرف شود.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید پاناكتا را با انواع میوه میل كنید.
خواص لیمو
لیمو زرد، گاهی سبز است و بی شک مطلوب ترین میوه از یک درخت همیشه سبز که در اصل در آسیا یافت می شود ؛ کل میوه، با پالپ آن، آبش، پوستش و مزه اش، برای آشپزی و همچنین اهداف غیر آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. آب لیمو اغلب برای لیموناد و سایر نوشیدنی های لیمویی استفاده می شود که طعم و خوشمزگی اش غیرقابل انکار است. هنگامی که بحث ارزش تغذیه ای لیمو پیش می آید، آب لیمو حاوی 6درصد اسید سیتریک است که طعم آن را ترش کرده و حاوی ویتامین C، کلسیم، فولات، ویتامین b5، b3، b1 و b2، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی و همچنین شکر، کربوهیدرات، فیبر غذایی، چربی و پروتئین است به همین دلیل لیمو به عنوان یک میوه معجزه آسا محسوب می شود ؛ اجازه دهید تا در این بخش از سلامت نمناک مزایای خوردن لیمو برای پوست، مو و سلامتی را بررسی کنیم.