تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاوشی
ابتدا شربت را به این ترتیب فراهم كنید. شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود. آنگاه شربت را اندكی بجوشانید و آبلیمو را به آن بیفزائید و بگذارید سرد شود. حالا رشته كدائف را خرد كنید و در قابلمه مناسبی بریزید.
سپس كره را بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا قدری گرم شود. حالا آن را مانند خمیر ورز دهید و دوباره روی حرارت ملایم بگذارید و 5 دقیقهی دیگر، تفت دهید. اكنون دارچین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حال شربت را كمكم درون حلوا بریزید و هم بزنید تا شربت به خورد حلوا برود. اینك نیمی از پودر شكر را در سینی به اندازهی 20×30 سانتیمتر بریزید و حلوا را رویش پهن كنید و با پشت قاشق صاف نمائید. آنگاه باقیمانده پودر شكر را روی حلوا بریزید.
روغن مایع را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. خلال بادام را در آن تفت دهید و روی حلوا بریزید. همینكه حلوا خنك شد، آن را به اندازه دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: رشته كدائف را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.