تحریریه ماهنامه آشپزباشی –مریم امیری
آناناس را حلقه حلقه كنید و یا به شكل دلخواه ببرید. آنگاه آب و شكر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس آن را بجوشانید و آناناس و آب آناناس را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم بجوشانید تا آناناس نیمپز شود. حالا موز و آبلیمو را درون كمپوت بریزید و بعد از چند دقیقه، آن را از روی اجاق بردارید.
همینكه كمپوت قدری خنك شد، آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود و برای نگهداری در ظروف دردار بریزید و در یخچال قرار دهید.