Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 08:21

كمپوت موز و آناناس

كمپوت موز و آناناس

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آناناس پوست‌كنده 1 كیلوگرم

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكر 200 گرم

 

آب آناناس 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

 

موز حلقه‌ای خردكرده 2 عدد

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –مریم امیری

 

آناناس را حلقه حلقه كنید و یا به شكل دلخواه ببرید. آن‌گاه آب و شكر را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید و آناناس و آب آناناس را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم بجوشانید تا آناناس نیم‌پز شود. حالا موز و آبلیمو را درون كمپوت بریزید و بعد از چند دقیقه، آن را از روی اجاق بردارید.

همینكه كمپوت قدری خنك شد، آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود و برای نگه‌داری در ظروف دردار بریزید و در یخچال قرار دهید.

برچسب ها: كمپوت موزكمپوت آناناسکمپوتانواع کمپوتطرز تهیه کمپوتآموزش کمپوتمواد اولیه کمپوت تعداد بازديد: 2003 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است