آشپزباشی - آرزو مقدم
شکلات را به روش بنماری(روی حرارت بخار آب جوش) آب کنید. آنگاه رمکینها را با کره چرب نمائید و کف و دیواره آنها را با شکر قهوه ای بپوشانید و اضافة شکر راخالی کنید.
حالا سفیده تخممرغها و نمک را با دور تند همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس شکر (سفید) را کم کم بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مرنگ صاف و براقی حاصل شود.
اکنون شکلات آبکرده را به مرنگ اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
اینک مایه فراهم کرده را در رمکینها بریزید و سوفله را به مدت تقریبی 5-8 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 210 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری 1: میتوانید روی سوفله را با پودر شکر بیارائید و گرم میل کنید.
یادآوری 2: رمکینها (Ramekin) ظروف نسوزی هستند که برای تهیه انواع سوفله و پودینگ مورد استفاده قرار میگیرند. این ظرف در انواع سرامیکی و شیشهای ساخته میشوند.