تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
شكر، آرد ذرت و زرده تخممرغها را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا صاف و یكنواخت شود. آنگاه آب انار را كمكم بیفزائید و مایه فراهم كرده را روی حرارت قرار دهید. سپس آن را بهطور پیوسته هم بزنید تا كرم اندكی غلیظ شود.
سپس كرم را از روی حرارت بردارید و شكلات، وانیلین و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل كنید. اكنون محلول ژلاتین را درون كرم بریزید و هم بزنید. سپس خامه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اینك كرم فراهم كرده را درون 6 قالب با گنجایش هر یك 120 میلی لیتر، بریزید و در یخچال قرار دهید تا كرم كاملا ببندد. اكنون كرم را از قالبها جدا كنید و در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید.