Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

كرم شكلات و انار

كرم شكلات و انار

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شكر 60 گرم

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ 5 عدد

آب انار375 میلی لیتر (یك و یك دوم پیمانه)

شكلات سفید خرد كرده 125 گرم

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده كرده یك دوم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

آب سرد 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

خامه شیرین كرده و همزده 200 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

شكر، آرد ذرت و زرده تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا صاف و یكنواخت شود. آن‌گاه آب انار را كم‌كم بیفزائید و مایه فراهم كرده را روی حرارت قرار دهید. سپس آن را به‌طور پیوسته هم بزنید تا كرم اندكی غلیظ شود.

سپس كرم را از روی حرارت بردارید و شكلات، وانیلین و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل كنید. اكنون محلول ژلاتین را درون كرم بریزید و هم بزنید. سپس خامه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اینك كرم فراهم كرده را درون 6 قالب با گنجایش هر یك 120 میلی لیتر، بریزید و در یخچال قرار دهید تا كرم كاملا ببندد. اكنون كرم را از قالب‌ها جدا كنید و در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید.

 

برچسب ها: كرم شكلات و انارروش تهيه كرم شكلات و انارآموزش كرم شكلات و انارمواد لازم كرم شكلات و انارآشپزي با كرم شكلات و انار تعداد بازديد: 1748 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است