آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
کر ه و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مخلوط الک کرده مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و در حدود 45 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و به قطر تقر یبی 25 سانتیمتر برش دهید.
اینک خمیر را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و آن را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی پخت و خنک شد، آن را در ظرف مناسب پذیرائی بگذارید و کرم پنیر را رویش بمالید.
سپس روی کرم را با میوههای تازه بیارائید و برای جلوگیری از اکسیده شدن (سیاه و پلاسیده شدن) میوهها، به کمک قلممو رویشان بریلو بمالید.
روش تهیهکرم پنیر:
خامه و پنیر را با هم مخلوط کرده و به خوبی هم میزنیم.
یادآوری 1: میتوانید از میوههایی همچون موز، توتفرنگی، بلوبری، آناناس، کیوی، انگور سیاه، هلو، آلو و پرتقال نیز استفاده کنید.
یادآوری 2: بریلو را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.