آشپزباشی – پوراندخت نمیرانیان
ابتدا هسته زردآلوها را درآورید و بشكنید. سپس مغز هستهها را درآورید، پوستشان را بگیرید و لای زردآلوها بگذارید. حالا میوه را در یخچال قرار دهید.
اكنون آب نارنج، زعفران، نمك، گل بهارنارنج، هل، میخك، فلفلسفید و شكر را با هم مخلوط كنید و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. آنگاه زردآلو را داخل شیشه بریزید و مخلوط جوشانده را روی آن بریزید و شیشه را با سركه جوشاندهی داغ پر كنید و در آن را محكم ببندید.
این ترشی، پس از 15 روز آماده مصرف است و در این مدت، میباید در یخچال نگهداری شود.