آشپزباشی – آرزو گنجی
قالب مربع را به اندازه 20 سانتیمتر، با فویل بپوشانید و خوب چرب كنید. آنگاه كره، شكلات، روغن مایع و آب جوش را در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش (روش بنماری) قرار دهید تا شكلات و كره آب شوند.
سپس مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و روی آن یك ردیف بیسكویت بچینید. حالا مواد رویه را روی بیسكویتها بریزید و با پالت صاف كنید. قالب را در یخچال بگذارید تا شكلات كاملاً ببندد.
آنگاه شكلات كاراملی را به اندازه 2/5× 2/5 سانتیمتر ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد رویه: خامه، كره، عسل و شكر قهوهای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. سپس آن را به مدت تقریبی 20 دقیقه بجوشانید تا مایه كاراملی شود.
حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و شكلات و آجیل را به مایه فراهم كرده بیفزائید و خوب هم بزنید تا شكلات آب شود.
یادآوری: برای تهیه این شكلات از آجیل بینمك استفاده كنید.