تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
خمیرها را به قطر تقریبی 15 سانتیمتر ببرید و رویشان كره بمالید. آنگاه پشت قالبهای فلزی به گنجایش 180 میلیلیتر پهن كنید؛ بهگونهای كه سهلایه خمیر روی یكدیگر قرار گیرد. سپس قالبها را در سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا خمیر، بپزد و طلائیرنگ شود.
حالا صبر كنید تا سبدهای فیلو كاملاً خنك شوند. از اضافیهای خمیر، دستههای سبد را درست كنید و در سینی جداگانهای بچینید و با همان دما در فر بپزید. حالا قدری، مارمالاد در هر سبد بریزید و آن را با میوه پر كنید.
بعد دستهی سبد را در جای خود قرار دهید. باقیماندهی مارمالاد را گرم كنید و روی میوهها بمالید. اكنون سبدهای میوه را، برای پذیرائی در زیردستیهای زیبا و مناسب بچینید.