Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 17:19

میوه درسبد فیلو

میوه درسبد فیلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر فیلو به میزان لازم

كره‌ی آبكرده حدود 50 گرم

مارمالاد زردآلو حدود 80 گرم (یك‌سوم پیمانه)

میوه‌های خردكرده (به دلخواه) حدود 500 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

خمیرها را به قطر تقریبی 15 سانتیمتر ببرید و رویشان كره بمالید. آن‌گاه پشت قالب‌های فلزی به گنجایش 180 میلی‌لیتر پهن كنید؛ به‌گونه‌ای كه سه‌لایه خمیر روی یكدیگر قرار گیرد. سپس قالب‌ها را در سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا خمیر، بپزد و طلائی‌رنگ شود.

حالا صبر كنید تا سبدهای فیلو كاملاً خنك شوند. از اضافی‌های خمیر، دسته‌های سبد را درست كنید و در سینی جداگانه‌ای بچینید و با همان دما در فر بپزید. حالا قدری، مارمالاد در هر سبد بریزید و آن را با میوه پر كنید.

بعد دسته‌ی سبد را در جای خود قرار دهید. باقیمانده‌ی مارمالاد را گرم كنید و روی میوه‌ها بمالید. اكنون سبدهای میوه را، برای پذیرائی در زیردستی‌های زیبا و مناسب بچینید.

 

برچسب ها: روش تهيه میوه درسبد فیلومواد لازم براي میوه درسبد فیلوميوه در سبد فيلوآشپزي با ميوه در سبد فيلوسبد فيلو تعداد بازديد: 1893 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است