آشپزباشی - مریم امیری
سفیده تخممرغها را همراه با 50 گرم از شکر با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه باقیمانده شکر را همراه با آب، روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا شربت به دمای 121 درجه سانتیگراد برسد.
حالا شربت را به آرامی به سفیدههای تخممرغ بیفزائید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا مرنگ خنک شود. سپس نیمی از پودر فندق را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن دایره ای به قطر 25 سانتیمتر رسم کنید و کاغذ را برگردانید. آنگاه مرنگ را در این دایره روی کاغذ روغنی بریزید و صاف کنید.
اینک باقیمانده پودر فندق را روی مرنگ بپاشید و آن را به مدت تقریبی یک ساعت در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
اکنون دو دایره دیگر، به قطر 25 سانتیمتر روی کاغذ روغنی بکشید و شکلات را روی دایرههای رسم شده بر روی کاغذ روغنی بریزید.
همینکه شکلات بست و اندکی سفت شد، هر دایره از شکلاتها را به آرامی و به کمک چاقوی تیز، به 8 مثلث مساوی تقسیم کنید.
حالا مرنگ فندقی خنک شده را در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با کرم عسلی بپوشانید. سپس یک لایه از شکلاتها را روی کرم بگذارید و دوباره روی شکلات را با کرم بپوشانید.
اینک روی دسر را با باقیمانده شکلاتهای مثلثی شکل بیارائید و آن را 2 ساعت در یخچال نگهدارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه کرم عسلی: شکلات را به روش بنماری آب کنید و بعد کرمفیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا گرم و روان شود. آنگاه عسل را افزوده و کرم را از روی حرارت بردارید.
حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به کرم افزوده و مخلوط نمائید و بعد خامه فرم گرفته را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید تا کرم صاف و یکنواخت شود.