تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و چهار ظرف نسوز را به گنجایش 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)؛ در سینی دیواره بلندی قرار دهید و كنار بگذارید. آنگاه خامه، دارچین، زنجفیل و جوز هندی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا زردههای تخممرغ را همراه با شكر در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. مخلوط خامه را كمكم به زردههای زده شده بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود.
اینك كاسترد را در ظرفهای نسوز بریزید و سینی را از آب داغ پر كنید به گونهای كه آب تا نیمه ظرفهای محتوی كرم را بپوشاند! حال سینی را در فر بگذارید و كرم بروله را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. آنگاه كرم بروله را از فر درآورید و روی هر كدام یك برش خرمالو بگذارید و شكر بپاشید.
سپس شكر را به كمك تورچ كارامل كنید یا كرم بروله را چند ثانیه زیر گریل فر بگذارید تا شكر بسوزد و طلائی رنگ شود. اكنون دسر برای پذیرائی آماده است. میل كردن این دسر چه گرم و چه سرد بسیار مطلوب و دلپذیر است.