تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آناناس را بیفزائید و مخلوط آرد، بیكینگپودر و نمك را نیز درون این مایه بریزید.
اكنون هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید.
سپس رویشان از مخلوط دارچین و شكر بپاشید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.
اینك شیرینیها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.