آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
10 قالب را به گنجایش یکدوم پیمانه با سلفون بپوشانید. آنگاه پودر ژلاتین را روی یکچهارم پیمانه از شیر بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.
سپس باقیمانده شیر، شکر، وانیل و کورن سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
حالا محلول ژلاتین را بیفزائید و مایه را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود، اکنون آبلیمو و خامه فرم گرفته را افزوده و مخلوط سازید.
اینک مایه حاصل را در قالبها بریزید و دسر را در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. آنگاه دسر را از قالبها جدا کنید و با سس گیلاس بیارائید و میل کنید.
روش تهیه سس گیلاس: همه مواد را بجز گیلاس، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و سس براقی به دست آید. حالا گیلاس را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید.