Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

دسر شیر با سس گیلاس

دسر شیر با سس گیلاس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

شیر 250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

شکر 100 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

کورن سیروپ 1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته  500 گرم

مواد لازم برای تهیة سس گیلاس:

نشاسته ذرت 2 قاشق چایخوری

شکر 50 گرم

آب کمپوت گیلاس یا آب 100 میلی لیتر

گیلاس تازه  10 عدد

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

10 قالب را به گنجایش یک‌دوم پیمانه با سلفون بپوشانید. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی یک‌چهارم پیمانه از شیر بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.

سپس باقیمانده شیر، شکر، وانیل و کورن سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.

حالا محلول ژلاتین را بیفزائید و مایه را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود، اکنون آبلیمو و خامه فرم گرفته را افزوده و مخلوط سازید.

اینک مایه حاصل را در قالب‌ها  بریزید و دسر را در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. آن‌گاه دسر را از قالب‌ها جدا کنید و با سس گیلاس بیارائید و میل کنید.

روش تهیه سس گیلاس: همه مواد را بجز گیلاس،‌ در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و سس براقی به دست آید. حالا گیلاس را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیاندسر تابستانیدسر خوشمزهدسر شیردسر شیر با سس گیلاسدسرهای ساده تعداد بازديد: 1941 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟