Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

کاپ کیک چای

کاپ کیک  چای

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

شیر.................. 90 میلی‌لیتر

چای سیاه کیسه‌ای............ 2 عدد

آرد ..............150 گرم

بیکینیگ پودر............. یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک........... یک‌هشتم قاشق چایخوری

دارچین........... یک چهارم قاشق چایخوری

زنجفیل............ یک‌چهارم قاشق چایخوری

جوز هندی ..............یک‌چهارم قاشق چایخوری

هل............... یک چهارم قاشق چایخوری

کرة نرم شده................ 30 گرم

 شکر قهوه‌ای........... 75 گرم

تخم‌مرغ.............. 1 عدد درشت

 

مواد لازم برای تهیة آیسینگ شیر

کرة نرم................. 60 گرم

شیر عسلی............. 30 گرم

پودر شکر............ 120 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان:

روش‌تهیه

شیر را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آنگاه چای کیسه‌ای را 15 دقیقه در شیر نگه دارید. سپس چای را بردارید و بگذارید شیر کاملاً خنک شود. حالا همة مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

اکنون کره و شکر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مواد خشک و مخلوط شیر و چای را به طور یک در میان به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. مایة فراهم کرده را در قالب‌های کوچک کاپ کیک دارای کپسول‌های کاغذی بریزید به گونه‌ای که دو سوم از حجم قالب‌ها را پر کند. آنگاه کیک‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة‌ سانتیگراد بپزید. همینکه کیک‌ها خنک شدند، رویشان قدری آیسینگ شیر بریزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیة ایسینگ شیر: کره و شیر عسلی را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پودر شکر را کم کم بیفزائید تا آیسینگ یکنواختی حاصل شود..

 

خواص  دارچین

دارچین به‌خاطر دارا بودن خواص آنتی‌اکسیدانی از تخریب دی‌ان‌ای، جهش سلولی و رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می‌کند. تحقیقات نشان داده است که خواص دارویی ذکرشده‌ به علت وجود ماده‌ای به‌نام سینامالدهید است. همچنین این خاصیت باعث می‌شود سلول‌های مستعد ابتلا به سرطان، خودبه‌خود تخریب شوند.

برچسب ها: کاپ کیککیککاپ کیک چایطرز تهیه کاپ کیک چای تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟