آشپزباشی
طرز تهیه کیک فنجانی با كرم پنیر
ابتدا قالب 12 تائی مافن را، با كپسولهای كاغذی بپوشانید. بعد كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و سبك شود. آنگاه تخممرغها را به تدریج بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگ پودر و وانیلین را بیفزائید و مخلوط سازید.
حالا توت فرنگی را درون مایه بریزید و به آرامی هم بزنید. اكنون مایه را بین 12 كپسول كاغذی تقسیم كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
بعد كیكها را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شوند. سپس روی هر یك از كیكها را با كرم پنیر بپوشانید و به دلخواه خود آن را تزئین نمائید.
روش تهیه كرم پنیر
پنیر خامهای، پودر شكر و وانیلین را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شوند. سپس رنگ دلخواه خود را بیفزائید و مخلوط كنید.