روشتهیه
بیسکویت شکلاتی پودر شده را با کرهی ذوب شده مخلوط کرده و داخل قالب کمربندی مربع يا گرد 23 سانتی متری پرس کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
پودر ژلاتین را روی آب پرتقال پاشیده و کنار بگذارید تا اسفنجی شود، سپس روی بخار آب قرار دهید تا حل شده و شفاف شود. پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکرحل شود. ژلاتین حل شدهی خنک را اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید و در آخر، خامهی فرم گرفته را افزوده، با لیسک به حالت دورانی هم زده و روی بیسکوییت پرس شده بریزید.
مواد رویه را آماده كرده و در آخر به صورت خنك روي چيزكيك ریخته وصاف کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه مواد رویه:
شکر، آگارآگار و آب سرد را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شده و به جوش آید.
سپس دانههای انار و آب پرتقال را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی شعله برداشته وکنار بگذارید تا خنک شود.