آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک فرشته
سفیدههای تخم مرغ را در كاسهی تمیز، خشك و مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد.
آنگاه كرم تارتار را بیفزائید و دوباره سفیدهها را بزنید، ولی دقت داشته باشید كه خشك نشوند.
سپس وانیلین را به سفیدهها اضافه كنید و شكر را به تدریج بیفزائید؛ به گونهای كه هر بار یك قاشق شكر به سفیدههای زدهشده، اضافه كنید تا شكر حل شود.
حالا آرد را الك كنید و درون مایه بریزید و بهآرامی مخلوط نمائید قالبی میان تهی را به گنجایش تقریبی 1/5 لیتر چرب و آردپاشی كنید و مایه را درون آن بریزید.
اكنون قالب را در فر(تاون) گرمشده با دمای 160 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه قرار دهید تا كیك بپزد و طلائی رنگ شود.
سپس به مدت 10 دقیقه، كیك را در قالب نگه دارید. بعد آن را روی پنجرهی سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود.
حالا كیك را برای پذیرائی، روی دیس زیبائی بگذارید و با مخلوط توت فرنگی، آبلیمو و پودر شكر، تزئین كنید.