Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

طرز تهیه کیک فرشته (Angel Food Cake)

طرز تهیه کیک فرشته (Angel Food Cake)

shooroshirin5

0 1

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک فرشته

سفیده‌ی تخم مرغ 8 عدد

 

پودر كرم تارتار 1 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر ریز 225 گرم

 

آرد 150 گرم 

 

مواد لازم برای تزئین كیك 

 

توت فرنگی یا شاه‌توت 350 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک فرشته

سفیده‌های تخم مرغ را در كاسه‌ی تمیز، خشك و مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد.

آن‌گاه كرم تارتار را بیفزائید و دوباره سفیده‌ها را بزنید، ولی دقت داشته باشید كه خشك نشوند.

سپس وانیلین را به سفیده‌ها اضافه كنید و شكر را به تدریج بیفزائید؛ به گونه‌ای كه هر بار یك قاشق شكر به سفیده‌های زده‌شده، اضافه كنید تا شكر حل شود.

حالا آرد را الك كنید و درون مایه بریزید و به‌آرامی مخلوط نمائید قالبی میان تهی را به گنجایش تقریبی 1/5 لیتر چرب و آردپاشی كنید و مایه را درون آن بریزید.

اكنون قالب را در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه قرار دهید تا كیك بپزد و طلائی رنگ شود.

سپس به مدت 10 دقیقه، كیك را در قالب نگه دارید. بعد آن را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود.

حالا كیك را برای پذیرائی، روی دیس زیبائی بگذارید و با مخلوط توت فرنگی، آبلیمو و پودر شكر، تزئین كنید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیککیک و شیرینیدستور تهیه کیکشیرینی پزیآشپزباشیدرست کردن کیکكيك فرشتهطرز تهیه کیک فرشته تعداد بازديد: 2395 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است