ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 220 درجه سانتيگراد گرم كنيد. زرده تخممرغها را همراه با سه چهارم از شكر، وانيلين و آبجوش با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود. آنگاه روغن مايع را به آن بيفزائيد.
سپس سفيده تخممرغها را در كاسه تميز و مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا سفيد شود و كم كم باقيمانده شكر را به آن بيفزائيد.
حالا زردهها و سفيدههای همزده را به آرامی با هم مخلوط كنيد و آرد را به اين مايه بيفزائيد و با ليسك مخلوط نمائيد. اكنون يك پيمانه از اين مايه را برداريد و در كاسه كوچکی بريزيد.
سپس پودر كاكائو را به آن بيفزائيد و هم بزنيد. اينك اين مايه را روی صفحه ريليفمت بكشيد و اضافیهای آن را با كاردك پلاستیکی برداريد. آنگاه مایه رولت را رويش بريزيد و صاف كنيد.
حالا رولت را به مدت تقریبی 10-12 دقيقه، در فر بپزيد و پس از خارج كردن رولت از فر، آن را روی كاغذ روغنی برگردانيد و رول كنيد.
همينكه رولت كاملا خنك شد، آن را باز كنيد و خامه فرم گرفته دارای قهوه را رويش بماليد و دوباره رولت را رول كنيد و در كاغذ بپيچيد. اكنون آن را يك شب و يا دست كم شش ساعت در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود.