آشپزباشی – مریم امیری
قالب مربع 23 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آنگاه عسل، آب، شكر قهوهای، آرد، بیكینگپودر، زنجفیل و كره را در ظرف مناسبی بریزید و با سرعت كم همزن برقی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
سپس سرعت همزن را به متوسط افزایش دهید و تا زمانیكه مایه كمرنگ شود و بافت صاف و یكنواختی داشته باشد، به همزدن ادامه دهید. حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 1 ساعت در فر بپزید.
بعد از 10 دقیقه، كیك را از قالب در آورید و صبر كنید كاملاً خنك شود. اكنون كیك را از ارتفاع دو قسمت كنید و قدری كرم گاناش بین دو لایه كیك بمالید. اطراف كیك را نیز با كرم گاناش بپوشانید.
اینك كرم عسل را روی كیك بمالید و با میوه فصل بیارائید. حال برای اطراف كیك، شكلات را به روش بنماری آب كنید و روی طلق مخصوص شكلات بریزید و صبر كنید شكلات ببندد. آنگاه طلق را از شكلات جدا كنید و شكلات را به اندازه دیوارههای كیك ببرید و در اطراف كیك بچسبانید.
روش تهیه كرم عسل: آب، شكر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر حل شود و شربت قدری بجوشد. حال صبر كنید تا شربت خنك شود. آنگاه كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود و كمكم شربت را به آن بیفزائید. اكنون كرم فراهم كرده را با خامه فرم گرفته مخلوط كنید.