آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه ساتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 22 سانتیمتر چرب کنید و کف و دیوارهاش را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را یکییکی بیفزائید و مخلوط سازید.
حالا مخلوط آرد و بیکینگپودر را همراه با شیر، بهطور یک در میان درون مایه فراهم کرده بریزید و به همزدن ادامه دهید. اکنون آجیل را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید. اینک آن را درون قالب بریزید و رویش را صاف کنید.
آنگاه قالب را در فر بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
حالا رو و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته بیارائیدو در صورت دلخواه قدري رنگ به خامه بيفزائيد و با بهره گرفتن از ماسورههای مختلف، گلهای زیبائی روی کیک ایجاد کنید.
یادآوری: مصرف این کیک همراه با نوشیدنیهای خنک تابستانی میتواند در وعده عصرانه مناسب و دلپذیر باشد.