طرز تهیه کیک فندق:
در كاسهی مناسبی كره، شكر قهوهای و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد زردههای تخم مرغ را بیفزائید و دوباره با همزن برقی بزنید. آنگاه در كاسهی دیگری، سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش شیرینی و کیک
حالا به آرامی آن را به مخلوط قبلی اضافه نمائید. سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط سازید و الك كنید و همراه با فندق و شكلات، به مایه بیفزائید. اكنون مایه را در قالب چرب كردهای به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن كیك، رو و اطراف آن را با خامهی فرم گرفته بپوشانید و با كرم گاناش روی كیك را به دلخواه خود تزئین نمائید.
روش تهیهی كرم گاناش:
شكلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا با هم مخلوط شوند و كرم صاف و یكنواختی به دست آید. آنگاه پس از خنك شدن، به مصرف برسانید.