Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

كیــك با كرم باواریای پرتقال

كیــك با كرم باواریای پرتقال

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم‌مرغ 1 عدد

 

شكر یك‌و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

پوست پرتقال رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم گرفته 300 گرم

 

مواد لازم برای تهیه كرم باواریای پرتقال:

 

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكر 90 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آب پرتقال 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری

 

خامه فرم گرفته 300 گرم

 

مواد لازم برای تهیه ژله پرتقال:

 

پودر ژلاتین یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب پرتقال 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

ابتدا كیك اسفنجی را به این ترتیب آماده كنید؛ فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و كف قالب 20 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. تخم‌مرغ، شكر و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه آرد را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مایه فراهم‌كرده كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید. كیك را در دمای محیط خنك كنید و از قالب در آورید. اكنون آن را در رینگ 20 سانتیمتری بگذارید.

سپس كرم باواریای پرتقال را رویش بریزید و در یخچال قرار دهید تا كرم ببندد (حدود یك ساعت). آن‌گاه ژله پرتقال را فراهم كنید و روی كرم بریزید. دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا ژله نیز ببندد.

اینك دسر را از قالب جدا كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی قرار دهید. سپس آن را با خامه فرم گرفته و پرتقال‌های دست ساختتان از خمیر مارسیپان، بیارائید.

روش تهیه كرم باواریای پرتقال: زرده تخم‌مرغ‌ها و شكر را همراه با وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. شیر را بجوشانید و كم‌كم روی زرده‌های تخم‌مرغ بریزید. سپس نیمی از آب پرتقال را به آن بیفزائید.

پودر ژلاتین را روی باقیمانده آب پرتقال بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. حال آن را نیز به مایه تخم‌مرغی بیفزائید و بگذارید كرم نیم‌بند شود. اكنون خامه را درون كرم بریزید و مخلوط كنید.

روش تهیه‌ ژله پرتقال: پودر ژلاتین را روی نیمی از آب پرتقال بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه شكر و باقیمانده آب پرتقال را بیفزائید و بگذارید كاملاً خنك و سرد شود و به غلظت سفیده تخم‌مرغ برسد.

یادآوری: می‌توانید 100 گرم پودر ژله پرتقال را در یك پیمانه آب جوش حل كنید و یك دوم پیمانه آب سرد به آن بیفزائید. سپس آن را كنار بگذارید تا كاملاً خنك شود. آن‌گاه ژله فراهم‌كرده را روی كرم بریزید. 

 

برچسب ها: کیک پرتقالیكیــك با كرم باواریای پرتقالکیک باواریای پرتقالکیک با کرم پرتقالکیک کرمدار تعداد بازديد: 2786 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است