آشپزباشی - آرزو گنجی
طرز تهیه کیک سیب
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف 6 قالب را به اندازه 150میلیلیتر با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید.
همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی
آنگاه کره، پودر شکر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون آرد، بیکینگپودر و دارچین را درون این مایه بریزید و مخلوط سازید.
حالا سیب و کشمش را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. اینک مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.
کیکها را در قالب خنک کنید و در صورت دلخواه، با اندکی خامه و عسل بیارائید.