تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و چهار قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید.
آرد، بیكینگپودر و نمك را الك كنید و كنار بگذارید. آنگاه تخممرغها و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. سپس كره و شیر را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی اجاق قرار دهید تا كره آب شود.
حالا مخلوط شیر و كره را خنك كنید و آن را همراه با مواد خشك، به طور یك در میان به تخممرغهای همزده بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
اكنون پوست پرتقال را نیز افزوده و مایه فراهم كرده را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و در كاسههای جداگانه بریزید. اینك به یك قسمت پودر كاكائو را بیفزائید و مخلوط كنید و آن را بهطور مساوی، در دو قالب بریزید.
باقیمانده مایه كیك را هم بهطور مساوی، در دو قالب دیگر بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید. آنگاه كیكها را روی پنجره سیمی خنك كنید و برآمدگی روی آنها را با چاقو ببرید.
سپس هر چهار كیك را به سه حلقه تقسیم كنید و جای حلقههای سفید، حلقههای قهوهای رنگ كیك را به طور یك در میان داخل یكدیگر، بگذارید. به این ترتیب، دو تا از كیكها مانند یكدیگر و دو تای دیگر، متفاوت خواهد بود.
اكنون كیكها را به گونهای روی هم قرار دهید كه به شكل شطرنج درآید و آنها را با كرم گاناش، به هم بچسبانید. سپس رو و اطراف كیك را نیز با كرم بپوشانید و آن را یك شب یا دستكم 6 ساعت، در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اینك كیك را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه، با گلهای دست ساختتان از خمیر شكلات، بیارائید.
یادآوری: برای تهیه كرم گاناش، خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آنگاه شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید تا شكلات آب شود.
سپس كره را درون كرم گاناش بریزید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا صبر كنید تا كرم خنك شود و آن را به مدت تقریبی 2-3 ساعت، در یخچال نگه دارید تا كاملا سرد و سفت شود. اكنون كرم گاناش را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.