آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تایی كیك به شكل دلخواهتان را چرب و آردپاشی نمائید. آنگاه شكلات و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شكلات آب شود.
سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا شكر، كره و پنیر خامهای را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. اكنون تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك مخلوط خنك شده شكلات و مواد خشك را به مایه اضافه كنید و خوب هم بزنید تا صاف و یكدست شود. حال مایه فراهم كرده را در قالبها بریزید به گونهای كه سهچهارم از حجمشان پر شود. قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی یكساعت یا تا زمانیكه كیكها طلائی رنگ شوند، بپزید.
پس از 5 دقیقه، كیكها را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شوند. آنگاه روی كیكها را باشربت مرطوب كنید، قدری خامه فرمگرفته روی هریك از آنها بریزید و با توت فرنگی بپوشانید.
اكنون مارمالاد زردآلو را گرم كنید و از صافی عبور دهید تا كاملاً صاف شود و آن را با قلممو روی توتفرنگیها بمالید. اینك كیكها را برای پذیرایی در دیس زیبایی بچینید.