تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 26 سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه مربای پوست پرتقال و لیمو را به كمك دستگاه غذاساز ریز خرد كنید.
سپس شكلات و كره را روی حرارت ملایم آب كنید و آب گرم را به آن بیفزائید. حالا آن را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون آرد و بادام را در كاسه مناسبی بریزید.
زرده تخممرغها و نیمی از شكر را در كاسه دیگری، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. اینك به كمك قاشق فلزی مخلوط شكلات را با این مایه مخلوط كنید و آرد و بادام را همراه با مربا درون آن بریزید و خوب مخلوط سازید.
سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید و باقیمانده شكر را بیفزائید. اكنون سفیدههای زده شده را نیز به مایه كیك بیفزائید و در قالب بریزید. سپس قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 1 ساعت، كیك را بپزید.
حالا كیك را 20 دقیقه در قالب نگه دارید و پس از آن روی پنجره سیمی برگردانید. همینكه كیك كاملا خنك شد، رو و اطرافش را با كرم شكلاتی بپوشانید و با مربای پرتقال یا لیمو بیارائید.
روش تهیه كرم شكلاتی: كره، شكلات و گلوكز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكلات آب شود، آنگاه كرم شكلاتی را از روی حرارت بردارید و هرازگاهی آن را هم بزنید تا آماده مصرف شود.