Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

كيك لمينگتن | طرز تهیه كيك لمينگتن

كيك لمينگتن | طرز تهیه كيك لمينگتن

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت کیک لمينگتن 

شكلات         115 گرم

كره            115 گرم

تخممرغ        2 عدد

شكر           2 قاشق سوپخوری

خامهی فرم گرفته             225 گرم

پودر كاكائو   25 گرم

پودر ژلاتین   1 قاشق سوپخوری

آب         3 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم شكلاتی

 

شكلات         115 گرم

كره            115 گرم

تخممرغ        2 عدد

شكر           2 قاشق سوپخوری

خامهی فرم گرفته             225 گرم

پودر كاكائو   25 گرم

پودر ژلاتین   1 قاشق سوپخوری

آب         3 قاشق سوپخوری

جهت پخت کیک لمينگتن در كاسهی، مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و روشن شوند. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و پس از افزودن هر تخممرغ، یك دقیقه آن را بزنید. سپس وانیل را اضافه كنید. بعد آرد و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و همراه با شیر، در چند مرحله به مایهی كیك بیفزائید و به كمك لیسك مخلوط كنید. مایه را در قالب لوف به گنجایش 2 لیتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.

بعد از پختن، كیك را از قالب جدا كنید و روی توری قرار دهید تا خنك شود. حالا كیك را از ارتفاع به سه قسمت كنید و روی هر برش را با كرم شكلاتی و خامه بپوشانید. برش‌‌های كیك را روی هم قرار دهید و در پایان كیك را با خامه و پودر نارگیل تزئین كنید.

یادآوری 1: قالب لوف را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.

یادآوری 2: پس از مالیدن كرم شكلاتی روی برش‌‌های كیك، آن را در یخچال قرار دهید. بعد خامه را روی آن بمالید.   

روش تهیهی كرم شكلاتی:

در ظرف مناسبی شكلات، كره و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا شكلات و كره ذوب شوند. در كاسه‌ی دیگری، تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا مایه، سبك و روشن شود سپس آن را با مخلوط شكلات، كره و كاكائو تركیب كنید و كمی هم بزنید. اكنون پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود. حالا آن را به مایه‌ی شكلاتی بیفزائید و پس از خنك شدن، با خامه‌ی فرم گرفته مخلوط كنید.

برچسب ها: کیکآموزش کیکپخت کیکطرز تهیه کیککیک لمينگتن تعداد بازديد: 1607 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است