طرز تهیه کیک فاج شكلاتی:
كره، شكلات، قهوهی فوری و آب را داخل ظرفی مناسب بریزید و روی اجاق قرار دهید. حرارت را ملایم كنید و گاهی هم بزنید تا شكلات و كره ذوب شوند. در ظرفی دیگر، آرد، بیكینگپودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنید. بعد شكر را بیفزائید. سپس تخممرغها، روغن مایع و خامه را نیز در ظرفی دیگر بریزید و با هم مخلوط كنید. اكنون این مخلوط را به مواد خشك بیفزائید و خوب تركیب كنید. پس از آن مخلوط شكلات را به مایه اضافه كنید و مایه را بین 12 عدد قالب مافین كه داخل آن را با كاغذهای مخصوص پوشاندهاید تقسیم كنید به طوری كه تقریبا یك سوم از قالبها خالی بماند. قالب را داخل سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 160 درجهی سانتیگراد؛ در طبقه وسط فر به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. سپس بگذارید كاملا خنك شوند برای این كار از پنجرهی سیمی استفاده كنید تا عبور جریان هوا به راحتی امكانپذیر باشد. حالا روی كیكها را با كرم گاناش بپوشانید و پا پاپیونهایی كه از خمیر فوندانت درست كردهایدروی هر یك را تزئین كنید.
یادآوری 1: برای تهیهی كرم گاناش 100 گرم خامه را در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا خامه گرم شود، بعد150 گرم شكلات خرد شده را بیفزائید و مخلوط كنید تا شكلات ذوب شود. پس از سرد شدن؛ كرم را به مصرف برسانید.
یادآوری 2: جهت اطلاعات بیشتر در مورد خمیر فوندانت به صفحه كلاس شیرینیپزی مراجعه فرمائید.