آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
طرز تهیه کیک تافی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی را به قطر 15 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه پوست خرما را بگیرید و خرما را همراه با آب جوش در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا خرما بپزد و نرم شود.
سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم مرغ، وانیل، خرما، بیکینگپودر و آرد را به آن بیفزائید و با قاشق بزرگی هم بزنید.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر بپزید. اکنون کیک را از فر درآورید و سس تافی را رویش بریزید و بگذارید قدری خودش را بگیرد.
اینک کیک را برای پذیرایی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه سس تافی: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.