روشتهیه
ابتدا سيبها را پوست كنده و وسط سيب را با هستهگير خارج نماييد. تخممرغها را در كاسهاي شكسته و همراه با شكر به مدت 4 تا 5 دقيقه تا زماني كه رنگ مايع روشن شود، با دور تند همزن بزنيد. آرد را بتدريج اضافه کرده و با ليسك به آرامي مخلوط کنید. رنده پوست ليمو را افزوده و روغن را كمكم اضافه كرده و با ليسك مواد را به صورت دوراني هم بزنید تا پف مخلوط نخوابد. كف و ديواره قالب كمربندي گرد 20 سانتیمتری را چرب كرده، سيب هاي آماده را با فاصله درون قالب بچينيد. مواد كيك را به آرامي مابين سيب ها ريخته و مراقب باشيد سيب ها جابجا نشوند. قالب را درون فري كه با حرارت 175 درجه سانتيگراد از يك ربع قبل گرم شده، به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد، تا زماني كه چيزي از كيك به خلال دندان نچسبد. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهيد كيك درون قالب خنك شود.
طرز تهيه كرم كيک:
شكر،آرد، وانيل و زردههاي تخممرغ را با هم مخلوط كرده و كمي با همزن بزنيد تا يکدست شود. شير سرد را كمكم اضافه کرده و هم بزنيد. سپس ظرف را روي حرارت گذاشته و روی حرارت ملايم مدام هم بزنيد تا كمي غليظ شود، ولي نجوشد. پودر ژلاتين را به همراه آب به روش بن ماري حل کرده و به كرم اضافه كنيد و بگذاريد کرم خنک شود. خامه را بزنيد تا فرم بگيرد. خامه سرد شده را با خامه مخلوط كنيد. ابتدا درون حفرههاي سيب را با اين كرم پر كنيد. بقيه كرم را روي سطح كيك ریخته و روي آن را صاف كنيد. قالب را درون يخچال بگذارید تا كرم ببندد. در صورت تمایل ميتوانيد نصف بسته ژله سيب را در 1 ليوان آب جوش حل کرده و بعد از خنك شدن، روي سطح كرم بسته شده بريزيد. مجدداً قالب را در يخچال بگذارید تا ژله ببندد. كيك را به آرامي روي ظرف سرو منتقل كنيد. ميتوانيد قبل از اينكه كرم كيك را بريزيد، محل سيبها را با خلال دندان مشخص نماييد تا به هنگام برش،كاملاً چاقو را در جاي مناسب(وسط حفره سيب)بگذاريد و برش صحيح بزنيد.