آشپزباشی – مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع 20 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را نیز اندكی چرب كنید. آنگاه كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغها را بیفزایید و مخلوط كنید. حالا آرد، بیكینگپودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط نمائید و پس از الك كردن، درون مایه فراهم كرده بریزید. اكنون آناناس را بیفزائید و مایه كیك را خوب مخلوط كنید و در قالب بریزید.
قالب را در فر و به مدت تقریبی 20-30 دقیقه بگذارید و كیك را بپزید. اینك كیك را از فر در آورید و بعد از پنج دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. آنگاه روی كیك را با مایه فراهم كرده بپوشانید و با پودر كاكائو و آناناس بیارائید.
روش تهیه رویه: ماست و پودر شكر را با هم مخلوط كنید و آن را به خامه فرم گرفته بیفزائید و قدری هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی فراهم شود.