طرز تهیه کیک شکلات و عسل
برای تهیه این کیک شکلاتی، شكر و كره را در كاسهی كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ كره روشن شود. آنگاه تخممرغ و عسل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس به طور یك در میان، مقداری دوغ و كمی از مخلوط مواد خشك- كه شامل آرد، بیكینگپودر و ادویه است- به مایهی قبلی اضافه كنید تا همهی مواد لازم به مصرف برسد. اكنون شكلات را به مایهی كیك بیفزائید و آن را در داخل قالبی بیضی شكل به طول 28 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید. حالا روی مایه را صاف كنید و قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 35 دقیقه قرار دهید تا كیك بپزد؛ به گونهای كه اگر خلال چوبی در کیک فرو بردید، چیزی از مایه کیک به آن نچسبد.
همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی
بعد كیك را از قالب خارج كنید و روی پنجرهی سیمی خنك نمائید. اینك كیك را با كرم گاناش بپوشانید و در صورت دلخواه روی آن خمیر شكلاتی سفید پهن كنید و با برگهایی از خمیر شكلاتی شیری تزئین نمائید. اكنون كیك را در دیس زیبائی قرار دهید.
روش تهیهی كرم گاناش سفید برای این کیک شکلاتی:
خامه را درون ظرفی با كف نسبتاً ضخیم بریزید و روی اجاق بگذارید تا خامه گرم شود. آنگاه شكلات را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا كرم صاف و یكدست شود. پس از خنك شدن، كرم قابل مصرف است.